Bostik

De Bostik Way is een manier van denken en nemen van verantwoordelijkheden.

Bostik: lijmtechnologieën

Onze activiteit gaat veel verder dan het verlijmen van onderdelen. We ontwikkelen al meer dan een eeuw slimme oplossingen die het dagelijkse leven van mensen vereenvoudigen.

Bostik lijmen zijn bijna overal terug te vinden Van het begin tot het einde, van thuis tot kantoor, van levensmiddelen tot transport, onze lijmsystemen worden gebruikt in ontelbare toepassingen. Onze producten zijn misschien nauwelijks te zien maar hebben een grote impact: ze dragen bij aan een veiligere, flexibelere, efficiëntere en meer verantwoorde wereld.

Een internationale marktleider in lijmtechnologieën

Bostik is één van de grootste lijm- en kitproducenten. Ons bedrijf telt wereldwijd 5.000 werknemers verspreid over 50 landen in vijf continenten. Onze klanten zijn werkzaam in uiteenlopende markten, met name de industriële productie, de bouwmarkt en de consumentensector.

De Bostik lijmen worden gebruikt binnen de fabricage en de assemblage van producten binnen diverse sectors inclusief constructie, de auto-industrie, de luchtvaartindustrie, railtransport, verpakkingen, tapes, labels, elastische lamineringen en schoeisel.

Onze industriële activiteiten worden op constante wijze uitgebreid en we werken samen met grote namen binnen de productie-industrie, van toonaangevende automerken tot giganten binnen consumptiegoederen.

Onze slimme lijmsystemen worden wereldwijd gebruikt voor zowel de bouw van nieuwe panden als renovatieprojecten. We bieden oplossingen voor het leggen van vloeren, betegelingen, vochtwering, afdichtingen, decoratie en inrichting, montage en isolatie.

Van interieurverfraaiing tot reparaties en knutselactiviteiten, we zetten ons in om de uitvoer van alledaagse werkzaamheden te vereenvoudigen dankzij producten die de consument in staat stellen een professioneel resultaat te verkrijgen.

Slimme innovatie

Onze slimme producten worden ondersteund door innovatie.

We zetten ons altijd in voor innovatie door de nieuwste geavanceerde technologieën toe te passen bij het ontwikkelen van onze ‘slimme’ lijmen. Onze archieven zijn afgeladen met voorbeelden van baanbrekende Bostik technologieën – van behangpasta op basis van aardappelzetmeel tot elastische attachments lijm voor luiers.

Onze inzet voor innovatie is nog altijd even groot. We innoveren samen met onze klanten via een internationaal R&D netwerk, dat bestaat uit drie internationale centers voor slimme technologie en 11 regionale centers. Dankzij deze investering kunnen we ons van onze concurrenten onderscheiden. In 2014, werd 15% van de omzet van Bostik bereikt met producten die in de drie voorgaande jaren op de markt waren gebracht.

Stuur een bericht

Neem Contact met Ons op Hier Beneden. Vraag elke Vraag of Vraag een Offerte.

Bel ons

+31 6 3836 7989

Lokatie kantoor

Notenlaan 106 | 4254 CG Sleeuwijk

kantoortijden

Maandag tot Vrijdag: 8.00 - 18.00